Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική Νέο ασφαλιστικό - επενδυτικό πρόγραμμα

Η Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία εταιρεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, πιστή στη στρατηγική της για προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που να απαντούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε ένα νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα, το FULL LIFE PLAN παρουσίασε σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Εταιρείας, χωρίς αρχικό κεφάλαιο και ξεκινώντας με ένα συγκεκριμένο ποσό τον μήνα, να «χτίσουν» σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο στη λήξη του μπορεί να εξυπηρετήσει τα μελλοντικά τους σχέδια και να συμβάλλει στην εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των ιδίων και των αγαπημένων τους προσώπων.

Το FULL LIFE PLAN συνδέεται με επενδυτικά κεφάλαια τύπου «Lifecycle» και η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από την BNP Paribas Asset Management.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του, παρέχοντας έτσι δυνατότητα να ωφεληθεί ο ασφαλισμένος από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών το χρονικό διάστημα πριν από τη λήξη.

Παράλληλα το FULL LIFE PLAN εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να αναζητήσουν στο Site (https://www.ethniki-asfalistiki.gr), σε έναν από τους πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εταιρίας ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!