Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Υπεγράφη η Απόφαση για την καταβολή της αποζημίωσης των πρώην εργαζομένων σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση

Υπουργείο Οικονομικών

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Υπεγράφη η Απόφαση για την καταβολή της αποζημίωσης των πρώην εργαζομένων σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση

Υπεγράφη η Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία αποκαθίσταται σταδιακά το θέμα της καταβολής της αποζημίωσης των πρώην εργαζομένων σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση.

Με τη σημερινή απόφαση αποδίδεται το σύνολο της αποζημίωσης στους πρώην εργαζόμενους σε συνεταιριστικές τράπεζες, ενώ αυξάνεται το ποσοστό της προνομιακής ικανοποίησης  των πρώην  εργαζομένων στα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα στο 80%. Σταδιακά, και ανάλογα με τις χρηματοροές της Ενιαίας Ειδικής Εκκαθάρισης, θα υπάρξει προσαρμογή έως την πλήρη καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης στο σύνολο των πρώην εργαζομένων σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!