Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική Δίπλα σε συλλόγους και φορείς που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες

Δίπλα σε συλλόγους και φορείς που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες θα βρεθεί και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική.

Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε, αντί εταιρικών δώρων, να ενισχύσει οικονομικά οργανισμούς και συλλόγους που έχουν ως κύρια μέριμνα τον άνθρωπο.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, σε μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε από δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες, η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της κοινωνικών φορέων που βάλλονται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, θα σταθεί δίπλα στην Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», στην «Κιβωτό του Κόσμου», στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο «MAKE A WISH» Ελλάδας, στο σύλλογο «Παιδί & Δημιουργία», στη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων «Το Σπιτικό της Αγάπης», στο σχολείο ειδικής αγωγής Αγ. Δημητρίου και στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία.

Παράλληλα, παρέδωσε στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), 500 κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

«Ευχή όλων των στελεχών και των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι, το 2021, να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας καλύτερης περιόδου, που θα βοηθήσει την οικονομία της χώρας μας να εισέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης, διασφαλίζοντας για την κοινωνία καλύτερες συνθήκες» όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!