Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΕΦΚΑ Α 316288 Τροποποίηση της υπ’ αρ. 14183/2020 απόφασης του Διοικητή του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αριθμ. Α 316288

ΦΕΚ Β 5419/09.12.2020

Τροποποίηση της υπ’ αρ. 14183/2020 απόφασης του Διοικητή του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟY ΕΘΝΙΚΟY ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

α) Της παρ. 1 του άρθρου 51 και τα άρθρα 57 και 59 του ν. 4387/2016 «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού συνταξιοδοτικού συστήματος Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις» (Α΄ 85).

β) Του π.δ. 8/2019 «Οργανισμός Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)» (Α΄ 8).

γ) Του ν. 4670/2020 «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) και άλλες διατάξεις» (Α΄ 43).

δ) Του π.δ. 266/1989 «Οργανισμός του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ)» (Α΄ 127).

ε) Του Κανονισμού Διάρθρωσης, Σύνθεσης, και Αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών του ΟΓΑ που εγκρίθηκε με την υπό στοιχεία Ε4/Φ34/οικ.4279/1971 (Β΄ 678) υπουργική απόφαση, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τις υπό στοιχεία 34/3126/1972 (Β΄ 499), ΓΦ/34/146/1974 (Β΄ 6), 34/2471/1975 (Β΄ 758) και Φ.ΟΓΑ/οικ. 1097/2002 (Β΄ 1476) υπουργικές αποφάσεις, τα π.δ. 232/1983 (Α΄ 85), τα 77/1992 (Α΄ 37), 277/1992 (Α΄ 144), 199/1996 (Α΄ 159) και 225/1998 (Α΄ 175) και τα άρθρα 1 και 2 του ν. 1745/1987 (Α΄ 234), την παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 1892/1990 (Α΄ 101).

2. Την υπ’ αρ. 14183/2020 απόφαση του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ (Β΄ 202), όπως τροποποιήθηκε με τις υπ’ αρ. 79927/2020 (Β΄ 1826) και 196929/20 (Β΄ 3893) ομοίες.

3. Την υπό στοιχεία 385/Συν. 34η/15.10.2020 (ΑΔΑ: Ω0ΥΙ46ΜΑΠΣ-ΨΨΠ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ.

4. Την ανάγκη για εύρυθμη λειτουργία του φορέα ενόψει της υλοποίησης του οργανογράμματος του e-ΕΦΚΑ (π.δ. 8/2019) στις περιοχές αρμοδιότητας της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) Δυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Λευκάδας.

5. Το γεγονός ότι με την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται επιπλέον δαπάνη στον προϋπολογισμό του e-ΕΦΚΑ, αποφασίζουμε:

α) Την τροποποίηση της παρ. 1 ως ακολούθως:

«1. Στα Τμήματα Α΄ και Β΄ Απονομής Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας για τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας και στο Τμήμα Παροχών Συντάξεων του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο για την περιοχή συνταξιοδοτικής του αρμοδιότητας εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας για τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του τ. ΟΓΑ:»

β) Τη διαγραφή της παρ. 1.2

γ) Την προσθήκη της φράσης «Στο Τμήμα Παροχών Συντάξεων του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο και» στην αρχή της παρ. 1Β

δ) Την προσθήκη παρ. 1Γ ως ακολούθως:

«1Γ. Στα Τμήματα Απονομής Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας για τις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Ιθάκης και Κεφαλληνίας και στο Τμήμα Παροχών Συντάξεων του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο για την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από τη Δ΄ Διεύθυνση Συντάξεων Αγροτών για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ:

α) Η παραλαβή των αιτήσεων για τη χορήγηση σύνταξης γήρατος, η μέριμνα για τη συγκέντρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών και η έκδοση των αποφάσεων περί συνταξιοδοτήσεως ή μη των αιτούντων για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ.

β) Η μέριμνα για την εγγραφή των νέων συνταξιούχων στο οικείο Μητρώο.

γ) Η παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους για την πορεία των υποθέσεων τους και για κάθε θέμα που έχει σχέση με την συνταξιοδότηση.

δ) Η φροντίδα για τη διενέργεια αλληλογραφίας η μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων ενημέρωση για το χρόνο ασφάλισης και ο προσδιορισμός της σύνταξης που αντιστοιχεί στο χρόνο ασφάλισης κάθε φορέα.

ε) Η φροντίδα για την έκδοση διαπιστωτικών πράξεων σε αιτήσεις για συνταξιοδότηση λόγω εργατικού ατυχήματος ή ατυχήματος εκτός εργασίας με τις κοινές διατάξεις και με τις διατάξεις διαδοχικής ασφάλισης.

στ) Η τήρηση αρχείων συνταξιοδοτικών αποφάσεων γήρατος.

ζ) Η χορήγηση βεβαιώσεων για την ασφαλιστική κατάσταση των συνταξιούχων.

ε) Την προσθήκη της φράσης “εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας” στο τέλος της παρ. 4.

Κατόπιν των ανωτέρω τροποποιήσεων η υπ’ αρ. 14183/2020 (Β΄ 202) απόφαση του Διοικητή e-ΕΦΚΑ διαμορφώνεται ως εξής:

«Α. Τη συγχώνευση του Περιφερειακού Τμήματος Αγροτών Δυτικής Ελλάδας με το Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Αχαΐας. Β. Τη μεταφορά αρμοδιοτήτων ως ακολούθως:

1. Στα Τμήματα Α΄ και Β΄ Απονομής Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας για τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας και στο Τμήμα Παροχών Συντάξεων του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο για την περιοχή συνταξιοδοτικής του αρμοδιότητας εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας για τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του τ. ΟΓΑ:

1.1 Η παραλαβή των αιτήσεων για τη χορήγηση σύνταξης γήρατος, η μέριμνα για τη συγκέντρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών και η έκδοση των αποφάσεων περί συνταξιοδοτήσεως ή μη των αιτούντων.

1.2 Η παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους για την πορεία των υποθέσεών τους και για κάθε θέμα που έχει σχέση με τη συνταξιοδότηση.

1.3 Η χορήγηση βεβαιώσεων για την ασφαλιστική κατάσταση των συνταξιούχων.

1Α. Στα Τμήματα Α΄ και Β΄ Απονομής Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας και στα Τμήματα Παροχών Συντάξεων του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Α΄ Αχαΐας (Αίγιο), του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Α΄ Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο) και του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Β΄ Ηλείας (Πύργος) μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ της περιοχής συνταξιοδοτικής αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

1Α.1 Η παραλαβή των αιτήσεων για τη χορήγηση σύνταξης θανάτου.

1Α.2 Η μέριμνα για τη συγκέντρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών.

1Α.3 Η έκδοση των αποφάσεων περί συνταξιοδοτήσεως ή μη των αιτούντων.

1B. Στο Τμήμα Παροχών Συντάξεων του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο και στα Τμήματα Παροχών Συντάξεων - Ασθενείας του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Κεφαλληνίας - Ιθάκης (Αργοστόλι) και του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ζακύνθου μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από τη Δ΄ Διεύθυνση Συντάξεων Αγροτών για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ της περιοχής συνταξιοδοτικής αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων:

1Β.1 Η παραλαβή των αιτήσεων για τη χορήγηση σύνταξης θανάτου.

IB.2 Η μέριμνα για τη συγκέντρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών.

1Β.3 Η έκδοση των αποφάσεων περί συνταξιοδοτήσεως ή μη των αιτούντων.

1Γ. Στα Τμήματα Α΄ και Β΄ Απονομής Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας για τις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Ιθάκης και Κεφαλληνίας και στο Τμήμα Παροχών Συντάξεων του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο για την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από τη Δ΄ Διεύθυνση Συντάξεων Αγροτών για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ:

α) Η παραλαβή των αιτήσεων για τη χορήγηση σύνταξης γήρατος, η μέριμνα για τη συγκέντρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών και η έκδοση των αποφάσεων περί συνταξιοδοτήσεως ή μη των αιτούντων για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ.

β) Η μέριμνα για την εγγραφή των νέων συνταξιούχων στο οικείο Μητρώο.

γ) Η παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους για την πορεία των υποθέσεων τους και για κάθε θέμα που έχει σχέση με την συνταξιοδότηση.

δ) Η φροντίδα για τη διενέργεια αλληλογραφίας η μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων ενημέρωση για το χρόνο ασφάλισης και ο προσδιορισμός της σύνταξης που αντιστοιχεί στο χρόνο ασφάλισης κάθε φορέα.

ε) Η φροντίδα για την έκδοση διαπιστωτικών πράξεων σε αιτήσεις για συνταξιοδότηση λόγω εργατικού ατυχήματος ή ατυχήματος εκτός εργασίας με τις κοινές διατάξεις και με τις διατάξεις διαδοχικής ασφάλισης.

στ) Η τήρηση αρχείων συνταξιοδοτικών αποφάσεων γήρατος.

ζ) Η χορήγηση βεβαιώσεων για την ασφαλιστική κατάσταση των συνταξιούχων».

2. Στα Τμήματα Εσόδων Κοινών Επιχειρήσεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας (Πάτρα) και των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), Α΄ Αχαΐας (Αίγιο) και Β΄ Αχαΐας (Άγιος Αλέξιος), στα Τμήματα Εσόδων - Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Β΄ Αιτωλοακαρνανίας (Ναύπακτος) και Γ’ Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι) και Λευκάδας, στα Τμήματα Εσόδων των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ Ηλείας (Αμαλιάδας) και Β΄ Ηλείας (Πύργου), μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ χωρικής τους αρμοδιότητας εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

2.1. Από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας:

2.1.1. Θεμάτων υπαγωγής ή μη στην ασφάλιση.

2.1.2. Χορήγησης βεβαιώσεων για την ασφαλιστική κατάσταση, χρόνο ασφάλισης και ασφαλιστικής ενημερότητας.

2.2. Από την Α΄ Διεύθυνση Κύριας Ασφάλισης Αγροτών:

2.2.1 Η έκδοση απόφασης επιστροφής εισφορών που έχουν καταβληθεί αχρεωστήτως.

3. Στα Τμήματα Εσόδων - Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Κεφαλληνίας - Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από την Α΄ Διεύθυνση Κύριας Ασφάλισης Αγροτών για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ των περιοχών αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων:

3.1. Θεμάτων υπαγωγής ή μη στην ασφάλιση.

3.2 Χορήγησης βεβαιώσεων για την ασφαλιστική κατάσταση, χρόνο ασφάλισης και ασφαλιστικής ενημερότητας.

3.3 Η έκδοση απόφασης επιστροφής εισφορών που έχουν καταβληθεί αχρεωστήτως.

4. Στα Τμήματα Μητρώου του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας (Πάτρα) και Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), στα Γραφεία Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ Αχαΐας (Αίγιο) και Β΄ Αχαΐας (Άγιος Αλέξιος) και Α΄ Ηλείας (Αμαλιάδα) και Β΄ Ηλείας (Πύργος) και στα Τμήματα Εσόδων Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Β΄ Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι), Γ΄ Αιτωλοακαρνανίας (Ναύπακτος) και Λευκάδας, μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ για την περιοχή αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

4.1. Η επεξεργασία των στοιχείων των μεταβολών που έχουν επέλθει στην προσωπική ή ασφαλιστική κατάσταση των ασφαλισμένων.

4.2. Η τήρηση και η ενημέρωση του Μητρώου Ασφαλισμένων.

5. Στα Τμήματα Εσόδων Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Κεφαλληνίας Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από την Α΄ Διεύθυνση Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ των περιοχών αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων:

5.1. Η επεξεργασία των στοιχείων των μεταβολών που έχουν επέλθει στην προσωπική ή ασφαλιστική κατάσταση των ασφαλισμένων.

5.2. Η τήρηση και η ενημέρωση του Μητρώου Ασφαλισμένων.

6. Στα Τμήματα Μητρώου του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας (Πάτρα) και του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), στα Τμήματα Εσόδων Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Β΄ (Μεσολόγγι) και Γ΄ (Ναύπακτος) Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου και στα Γραφεία Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ (Αίγιο), και Β΄ (Άγιος Αλέξιος) Αχαΐας και Α΄ (Αμαλιάδα) και Β΄ (Πύργος) Ηλείας μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από τη Β΄ Διεύθυνση Υγείας Αγροτών για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ για την περιοχή αρμοδιότητάς τους:

6.1. Μέριμνα για τη χορήγηση / παράταση της ασφαλιστικής ικανότητας.

7. Στα Τμήματα Μητρώου του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας (Πάτρα) και Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), στα Γραφεία Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ (Αίγιο) και Β΄ (Άγιος Αλέξιος) Αχαΐας και Α΄ (Αμαλιάδα) και Β΄ (Πύργος) Ηλείας και στα Τμήματα Εσόδων Μητρώου των Β΄ (Ναύπακτος) και Γ΄ (Μεσολόγγι) Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας και του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Λευκάδας, μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ για την περιοχή αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

7.1. Η χορήγηση επιδόματος Μητρότητας για τις ασφαλισμένες του τ. ΟΓΑ.

7.2. Η καταβολή των εξόδων κηδείας ασφαλισμένων και συνταξιούχων στους κατά νόμο δικαιούμενους.

8. Στα Τμήματα Παροχών Συντάξεων Ασθενείας του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Κεφαλληνίας Ιθάκης και του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ζακύνθου και στο Γραφείο Παροχών Συντάξεων Ασθενείας του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Λευκάδας μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ της περιοχής αρμοδιότητάς τους εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων:

8.1 Από τη Β΄ Διεύθυνση Υγείας Αγροτών:

8.1.1 Η χορήγηση επιδόματος Μητρότητας για τις ασφαλισμένες του τ.ΟΓΑ.

8.2 Από την Ε΄ Διεύθυνση Μητρώου Συνταξιούχων:

8.2.1. Η καταβολή των εξόδων κηδείας ασφαλισμένων και συνταξιούχων στους κατά νόμο δικαιούμενους.

9. Στο Τμήμα Πληρωμών Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας, μεταφέρονται οι ακόλουθες αρμοδιότητες για τους ασφαλισμένους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

9.1. Από το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών Δυτικής Ελλάδας:

9.1.1. Η διενέργεια της αναστολής ή της διακοπής της συνταξιοδοτήσεως, η διενέργεια των πάσης φύσεως μεταβολών του ποσού των συντάξεων και η μέριμνα για τη σχετική ενημέρωση του Μητρώου των συνταξιούχων.

9.2. Από την Ε΄ Διεύθυνση Μητρώου Συνταξιούχων.

9.2.1. Η καταβολή στους κληρονόμους των αποθανόντων συνταξιούχων των οφειλομένων σε αυτούς συντάξεων.

10. Στα Τμήματα Απονομής Συντάξεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας, στα Τμήματα Παροχών Συντάξεων του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Α΄ Αχαΐας (Αίγιο), του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Α΄ Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο) και του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Β΄ Ηλείας (Πύργος), στα Τμήματα Εσόδων Κοινών Επιχειρήσεων του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αχαΐας (Πάτρα) και των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), Α΄ (Αίγιο) και Β΄ (Άγιος Αλέξιος) Αχαΐας, στα Τμήματα Εσόδων - Μητρώου των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Β΄ (Ναύπακτος) και Γ΄ (Μεσολόγγι) Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και στα Τμήματα Εσόδων των Τοπικών Υποκαταστημάτων Μισθωτών Α΄ (Αμαλιάδας) και Β΄ (Πύργου) Ηλείας μεταφέρεται η αρμοδιότητα σύνταξης εισηγήσεων προς το αρμόδιο όργανο επί αιτήσεων αντιρρήσεων κατά αποφάσεων που αυτά εκδίδουν για τους ασφαλισμένους του τ. ΟΓΑ.».

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2020

Ο Διοικητής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!