Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Στήριξη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η INTERAMERICAN ανέλαβε την πρωτοβουλία δωρεάς ενός απινιδωτή στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εταιρεία υποστηρίζει τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου από το 2012, συμβάλλοντας στον ετήσιο αντιγριπικό εμβολιασμό των ηλικιωμένων δημοτών με τη διάθεση εμβολίων μέσω της ιδιόκτητης μονάδας πρωτοβάθμιας φροντίδας MEDIFIRST στα νότια προάστια.

Ο αντιδήμαρχος υγείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, κατά την παράδοση του απινιδωτή από τα στελέχη της εταιρείας Νικολέττα Θώδου, διευθύντρια του πολυιατρείου MEDIFIRST Αργυρούπολης και Νικόλα Αγγελόπουλο, CSR Specialist του τομέα των Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN, δήλωσε σχετικά:

«Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης οφείλει ευχαριστίες προς την INTERAMERICAN, που για μια ακόμη φορά -τώρα με την προσφορά ενός απινιδωτή- γίνεται αρωγός του έργου το οποίο επιτελείται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του στον τομέα της υγείας.

Ο απινιδωτής θα εγκατασταθεί στον χώρο της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ενώ θα εκπαιδευθούν στη χρήση του εργαζόμενοι της διεύθυνσης μέσω του Ιατρού Εργασίας».

Η INTERAMERICAN αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών για τη φροντίδα της υγείας στο επίπεδο της πρόληψης, έχοντας υιοθετήσει, μεταξύ άλλων, και τον τρίτο από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. για «καλή υγεία και ευημερία».

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ολιστικά στη διαχείριση της υγείας, από την ασφάλιση και τις υπηρεσίες μέχρι τη δημιουργία «περιβάλλοντος» παροχών και επιλογών για ευεξία και ποιότητα ζωής (οικοσύστημα υγείας), στο πλαίσιο του νέου, καινοτόμου συστήματος υγείας «bewell», που πρόσφατα παρουσίασε και διαθέτει στην αγορά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!