Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σπανάκης Η επίλυση των προβλημάτων με τις ΜΥΦ του 2014 και τη δυνατότητα παράτασης δηλώσεων πελατών λογιστών με Covid-19 είναι απλή και αναγκαία

Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Σπανάκης: «Η επίλυση των προβλημάτων με τις ΜΥΦ του 2014 και τη δυνατότητα παράτασης δηλώσεων πελατών λογιστών με Covid-19 είναι απλή και αναγκαία»

Στην τοποθέτηση του επί του Σχεδίου Νόμου για την περιστολή του λαθρεμπορίου και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης αναφέρθηκε στην Τροπολογία που κατέθεσε μαζί με άλλους πέντε Βουλευτές της ΝΔ, με την οποία ζητούν ρύθμιση για τη διαγραφή των προστίμων που αφορούν στην εκπρόθεσμη υποβολή των ΜΥΦ του 2014 και τη δυνατότητα υποβολής δηλώσεων των πελατών λογιστών-φοροτεχνικών που ασθενούν από COVID-19 για ένα εύλογο διάστημα. 

Ο κ. Σπανάκης είπε: «Σήμερα, καταθέσαμε έξι συνάδελφοι μία τροπολογία η οποία αποτελεί και πρόταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του κόσμου των οικονομολόγων, των λογιστών, των φοροτεχνικών που εκφράζουν χιλιάδες επιχειρήσεις, χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ναι μεν παίρνει αναγκαστικά μέτρα, αλλά ταυτόχρονα παίρνει και εύστοχα μέτρα. Και αυτό το δείχνει η ανταπόκριση της κοινωνίας πάνω στα μέτρα. Άρα, λοιπόν, κύριε Υπουργέ, ξέρω ότι δεν δέχεστε, δεν κάνετε δεκτές Βουλευτικές τροπολογίες. Παρακαλώ πολύ, θέλω να την κάνετε δεκτή αυτήν την τροπολογία. Είναι ένα λάθος που έγινε επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και καλούμαστε να το διορθώσουμε. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στο αίτημα του επιστημονικού κόσμου, στο αίτημα χιλιάδων επιχειρήσεων».

Πολιτικό Γραφείο
Καραγεώργη Σερβίας 7 (6ος όροφος), Τ.Κ.105 63 - Αθήνα (Σύνταγμα)
Τηλ.2104836000, Φαξ:2104836001, www.vspanakis.gr, e-mail: spanakis@parliament.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

pantelis
pantelis
03/12/2020 20:26:15

Για να καταλάβουμε τι μας περιμένει με τα Mydata σε 5-6 χρόνια!