Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Με 103 διαδικτυακές επιχειρηματικές συναντήσεις ολοκληρώθηκε το 7ο Ελληνογερμανικό e-Φόρουμ Τροφίμων

Με 103 e-B2B επαφές ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 7ου Ελληνογερμανικού e-Φόρουμ Τροφίμων, που διοργάνωσαν 26 και 27 Νοεμβρίου από κοινού το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, η Τράπεζα Πειραιώς, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο και η Enterprise Greece.

Οι συναντήσεις εστίαζαν στα νωπά, μεταποιημένα και τυποποιημένα φρούτα και σκοπό είχαν την ανάπτυξη νέων συνεργασιών ή και τη σύναψη νέων συμφωνιών σε εμπορικό επίπεδο μεταξύ Ελλήνων παραγωγών και Γερμανών αγοραστών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση, από την Ελλάδα συμμετείχαν εκπρόσωποι 63 εταιρειών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να διαπραγματευθούν, μέσω παρεχόμενης εφαρμογής τηλεδιασκέψεων της πλατφόρμας δικτύωσης, face-to-face με οκτώ μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων ήταν οι METRO, LIDL, Efti Frucht και Expa Frucht.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!