Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σταμπουλίδης Αναφορά στην εφαρμογή του Click away και στο «barcode διαφάνειας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές»

Το Click away είναι μια διεθνής πρακτική που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της εξυπηρέτησης των καταναλωτών, εξήγησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης σε συνέντευξή του σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο κ. Σταμπουλίδης είπε, ότι πρόκειται για ηλεκτρονική παραγγελία, η οποία προπληρώνεται και παραλαμβάνεται σε έναν ειδικά, εξωτερικό, διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος και έτσι, αποφορτίζονται οι μεταφορές και αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη, το click away ετέθη στο τραπέζι ως εναλλακτική λύση, όταν ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα.

«Θέλουμε να υπάρξει μια μετάβαση σε μια ομαλότητα με ίσους όρους για όλη την αγορά», είπε χαρακτηριστικά.

Έκανε αναφορά επίσης για την «Black Friday», για την οποία είπε πως υπάρχει μια κινητικότητα τις τελευταίες μέρες και συνέστησε στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους προμηθευτές.

Τέλος, είπε πως ετοιμάζεται ένα barcode διαφάνειας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, που όσοι προμηθευτές το έχουν αποκτούν πιστοποίηση υγιούς επιχείρησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!