Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ Στήριξη των δομών υγείας της Μαγνησίας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τις δομές υγείας της Μαγνησίας προχωρώντας σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού στην ευρύτερη περιοχή με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και καλύτερη διαχείριση της διασποράς του ιού.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με κεντρικό μέλημα τη στήριξη του έργου και του καθημερινού αγώνα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, ο Όμιλος προσφέρει 1000 τεμάχια ειδικών αντιδραστηρίων για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων του ιού COVID-19, καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές και εξελισσόμενες ανάγκες των δομών δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχωρά σε δωρεά 2 νέων και ειδικά διαμορφωμένων οικίσκων απομόνωσης στα Κέντρα Υγείας Βόλου και Αργαλαστής.

Οι νέες μονάδες έχουν ως στόχο την υποδοχή και άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών που πιθανόν νοσούν από κορωνοϊό, καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας και της ετοιμότητας των Κέντρων Υγείας.

Οι ουσιαστικές αυτές δράσεις με στόχο τη θωράκιση των δομών υγείας έρχονται να προστεθούν σε σειρά δωρεών ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού και εξοπλισμένων οικίσκων απομόνωσης στις δομές υγείας της Μαγνησίας το 2020, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!