Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών Προχωράει η διαδικασία δημιουργίας ΚΑΔ που θα αφορά στη δραστηριότητα του παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών

Προχωράει η διαδικασία δημιουργίας Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που θα αφορά στη δραστηριότητα του παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών.

Αυτό γνωστοποιήθηκε με σημερινή ανάρτηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται: «μετά τις συναντήσεις του προεδρείου της ομοσπονδίας στο υπουργείο Οικονομικών με τον υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και την παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και μετά τις καταθέσεις των σχετικών προτάσεών μας για ένα και μοναδικό ΚΑΔ παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών, με τους υπ' αριθμ. πρωτ. εγγράφων μας 3546-1/26-5-20, 3554 3-6-20 και 3568 2-9-20, μας ενημέρωσαν από την γενική διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης ότι το αίτημά μας έγινε δεκτό και προχωρούν στην διαδικασία δημιουργίας του ΚΑΔ για την δραστηριότητά μας ως παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!