Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πολωνία Τα εμπορικά κέντρα θα ξανανοίξουν το ερχόμενο Σάββατο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μοραβιέτσκι

Τα εμπορικά κέντρα θα ξανανοίξουν στην Πολωνία από το ερχόμενο Σάββατο, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι, κάτι το οποίο θα δώσει μια ώθηση στα καταστήματα λιανικής ενόψει των Χριστουγέννων.

Η κυβέρνηση έκλεισε τα κέντρα διασκέδασης και ορισμένα καταστήματα από τις 7 Νοεμβρίου έπειτα από μια έξαρση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, ωστόσο έκτοτε έχει σταματήσει να μεγαλώνει η καμπύλη των λοιμώξεων από την COVID-19.

"Υπάρχει ένας όρος (...) πειθαρχία από κάθε κατάστημα, εμπορικό κέντρο, κατάστημα επίπλων. Αν δεν υπάρχει, αυτά τα καταστήματα θα κλείσουν", δήλωσε ο Μοραβιέτσκι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

"Οι αποφάσεις αυτές μπορούν να σώσουν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και γι'αυτό τις παίρνουμε", πρόσθεσε.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός σημείωσε ωστόσο ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ως τα Χριστούγεννα και κάλεσε τους Πολωνούς να περάσουν την περίοδο των Χριστουγέννων με τα πιο στενά πρόσωπα της οικογένειάς τους στα σπίτια τους και να μην ταξιδέψουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!