Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΟΑΕΔ Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας στη Σάμο και στην Ικαρία Κλειστό θα παραμείνει το ΚΠΑ2 Σάμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα, 31.10.2020 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας στη Σάμο και στην Ικαρία Κλειστό θα παραμείνει το ΚΠΑ2 Σάμου 

Σε συνέχεια της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που έλαβε χώρα σε εστιακό χώρο πλησίον της Σάμου, της ακόλουθης μετασεισμικής δραστηριότητας, καθώς και λόγω του γεγονότος ότι η ευρύτερη περιοχή τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της Σάμου και του Αγ. Κήρυκα Ικαρίας που έληξαν ή λήγουν στο χρονικό διάστημα από 30 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου, προς διευκόλυνση των ανέργων των πληγεισών περιοχών.

Με αυτό τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υπάγονται στα ΚΠΑ2 της Σάμου και του Αγ. Κήρυκα Ικαρίας, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης. 

Επίσης, το ΚΠΑ2 Σάμου θα αναστείλει τη λειτουργία του για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες Αρχές που θα επιθεωρήσουν την κατάσταση των κτιριακών υποδομών, αλλά και την εξέλιξη του ίδιου του φαινομένου. 

Ο ΟΑΕΔ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό συμβάν της απώλειας δύο νέων ανθρώπων, καθώς και την έμπρακτη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οδηγίες προς τους συναλλασσόμενους με τον ΟΑΕΔ, σχετικά με την αποκατάσταση της διαδικασίας εξυπηρέτησής τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!