Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη Μία ημέρα αργότερα ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του φθινοπώρου, λόγω κορωνοϊού

Από τις 2/11 θα ξεκινήσει τελικά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του φθινοπώρου στη Θεσσαλονίκη, αφού την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 απαγορεύτηκε η προαιρετική της λειτουργία, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αυτό αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), ύστερα και από την σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βάσει της οποίας οι εμπορικές επιχειρήσεις δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή 1/11 παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά). Τονίζεται ότι την προαναφερόμενη εξέλιξη γνωστοποίησε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!