Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Airbnb Συνεργασία με τον πρώην σχεδιαστή του δημιουργικού τμήματος της Apple Τζόνι Ιβ και την εταιρία του για το σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών

Η εταιρία ενοικίασης και προσφοράς υπηρεσιών προσωρινής διαμονής Airbnb Inc ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, ότι προσέλαβε τον πρώην σχεδιαστή της Apple Τζόνι Ιβ και την εταιρία του για το σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών Airbnb στο πλαίσιο πολυετούς συμβολαίου.

Ο ίδιος ήταν στενός συνεργάτης του συνιδρυτή της Apple Inc Στιβ Τζομπς στο δημιουργικό τμήμα της εταιρίας. Ο Ιβ έχει εργαστεί περίπου για τρεις δεκαετίες στην Apple έχοντας την διοίκηση του τμήματος σχεδιασμού των προσωπικών υπολογιστών iMac.

Ο Ιβ βοήθησε στη διάσωση της Apple στη δεκαετία του 1990, αλλά και στο σχεδιασμό του iPhone.

Ο ίδιος έφυγε από την Apple το 2019.

Ανακοινώνοντας τη νέα σχέση συνεργασίας μέσω μιας ανάρτησης σε μπλογκ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Airbnb Μπράιαν Τσέσκι δήλωσε ότι ο Ιβ θα βοηθήσει επίσης στην ανάπτυξη του εσωτερικού δημιουργικού τμήματος της εταιρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!