Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Bayer Hellas Στις 31 Οκτωβρίου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Grants4Ag

Bayer Hellas

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Στις 31 Οκτωβρίου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Grants4Ag

Πιο αναλυτικά, η πρωτοβουλία Grants4Ag δημιουργήθηκε το 2015 και παρέχει στους ερευνητές επιστημονική και οικονομική στήριξη για να αναπτύξουν νέες ιδέες και λύσεις για όλους τους τομείς της Έρευνας και Ανάπτυξης στον κλάδο της γεωργίας.

"Τα προηγούμενα προγράμματα Grants4 κατάφεραν να προσελκύσουν κορυφαίες προτάσεις σε εξειδικευμένα πεδία - συγκεκριμένα στα Biologicals και προϊόντα βιοτεχνολογίας" δήλωσε ο Phil Taylor, Open Innovation Business Partner στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας.

"Το νέο μοντέλο Grants4Ag εκτείνει το εύρος του σε μεγαλύτερο αριθμό πιθανών υποψηφίων και συνεπώς σε ποικίλες και διαφορετικές καινοτομίες."

Όπως και με τα προηγούμενα προγράμματα Grants4, δεν υπάρχουν επίσημες/τυποποιημένες απαιτήσεις αναφοράς και οι αιτούντες θα διατηρούν κυριότητα στα πνευματικά δικαιώματα των εφαρμογών που θα αναπτύξουν.

Ο κ. Taylor αναφέρει πως η εταιρία βλέπει τις χρηματοδοτήσεις αυτές ως μια αρχική επένδυση με την προοπτική να γίνουν μεγαλύτερης κλίμακας και μακροπρόθεσμες συνεργασίες με την Bayer.

Εκτός από τις χρηματοδοτήσεις – οι οποίες συνήθως κυμαίνονται από €5.000 έως €15.000 - κάθε επιλαχών θα συνεργάζεται με έναν επιστήμονα από την Bayer, ο οποίος θα του παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση στο εγχείρημά του.

Ερευνητές από προηγούμενους κύκλους του προγράμματος Grants4 δήλωσαν πως το δεύτερο σκέλος είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τα συνήθη προγράμματα χρηματοδοτήσεων.

«Η δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα Grants4 της Bayer είναι εύκολη και μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε τεχνολογίες μέσω υλοποιήσιμων πειραμάτων, των οποίων τα αποτελέσματα θα μπορέσουν να γεφυρώσουν τα τρέχοντα με τα μελλοντικά έργα», δήλωσε ο Hank W. Bass, καθηγητής στο τμήμα Βιολογικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, το οποίο έλαβε επιχορήγηση το 2019 για να μελετήσει την ανταπόκριση των καλλιεργειών καλαμποκιού στις πλημμύρες.

Το προηγούμενο έτος, το πρόγραμμα έλαβε αιτήσεις από ενδιαφερόμενους από 17 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν 21 χρηματοδοτήσεις.

Για την περίοδο υποβολής Grants4Ag του 2020, η Bayer συνεργάζεται με την Ha lo, ένα marketplace που βοηθά τις εταιρείες να συνδεθούν με τους επιστήμονες.

«Δημιουργήσαμε το Halo για να βοηθήσουμε τις εταιρείες να ανακαλύψουν επιστήμονες και να συνεργαστούν μαζί τους, ώστε να λύσουν τις σημερινές προκλήσεις και να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά», δήλωσε ο Kevin Leland, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του Halo.

«Η Bayer υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην ανοιχτή καινοτομία και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία, ώστε ακόμη περισσότεροι επιστήμονες από πανεπιστήμια και νεοσύστατες εταιρείες να μπορούν να επωφεληθούν από τους πόρους και τη γνώση της βιομηχανίας.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αναζητούμενες λύσεις, τη διαδικασία αιτήσεων και τους κανόνες υποβολής μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: halo.science/company/bayer-crop-science

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης.

Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο.

Κατά το οικονομικό έτος 2019, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 104.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 43,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,9 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 5,3 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Επικοινωνία
Σόνια Μουσαβερέ, Τηλ. +30 210 618 75 62
e-mail: sonia.mousavere@bayer.com

Δηλώσεις που αναφέρονται στο μέλλον

Το παρόν δελτίο τύπου περιέχει συγκεκριμένες δηλώσεις που αναφέρονται στο μέλλον και βασίζονται στις σημερινές εκτιμήσεις και προβλέψεις της Διεύθυνσης του Ομίλου Bayer και των τμημάτων της. Διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητες καθώς και άλλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αποκλίσεις από την παρεχόμενη με το παρόν εκτίμηση, ως προς τα αποτελέσματα, την οικονομική κατάσταση, την ανάπτυξη ή την απόδοση της εταιρίας.

Οι παράγοντες αυτοί, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τις δημοσιευμένες εκθέσεις της Bayer, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της εταιρείας www.bayer.com.

Η Εταιρία δεν αναγνωρίζει καμία υποχρέωσή της για συνέχιση παροχής δηλώσεων που να αναφέρονται στο μέλλον ούτε για προσαρμογή αυτών σε μελλοντικά γεγονότα και εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!