Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΟΤ Δυναμική προβολή της Αθήνας και του Πηλίου στη γαλλική αγορά

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο ΕΟΤ τις δράσεις του για την πολυδιάστατη προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις διεθνείς αγορές, εν όψει του 2021.

Αυτή τη φορά, η Αθήνα ως ιδανικός city break προορισμός με την ανανεωμένη πολιτιστική και γαστρονομική φυσιογνωμία της και το Πήλιο με τη μοναδική φύση, ιστορία, πολιτιστική παράδοση και γαστρονομία βρέθηκαν στο επίκεντρο δύο δημοσιογραφικών ταξιδίων (press trips), που διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας με εκπροσώπους των κορυφαίων γαλλικών περιοδικών «Version Femina» και «Le Figaro Magazine».

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου την Αθήνα επισκέφθηκαν η ταξιδιωτική συντάκτρια Laurence Ogiela και η φωτογράφος Sandrine Renaud από το εβδομαδιαίο γυναικείο περιοδικό «Version Femina».

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του This is Athens Convetion and Visitors Bureau του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, αύριο 20 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται επταήμερο ταξίδι στο Πήλιο για την ταξιδιωτική συντάκτρια Sarah Chevalley και τον φωτογράφο Laurent Fabre από το «Le Figaro Magazine».

Σκοπός του press trip, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, είναι η συγκέντρωση πλούσιου πληροφοριακού υλικού για τη σύνταξη δεκασέλιδου σχετικού αφιερώματος, που θα δημοσιευτεί τους αμέσως προσεχείς μήνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!