Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΠΟΦΕΕ Τηλεδιάσκεψη με τον e-ΕΦΚΑ – δυνατότητα διόρθωσης ΑΠΔ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 FAX: 210-8253446
E – mail: pofee@otenet.gr
Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεδιάσκεψη με τον e-ΕΦΚΑ – δυνατότητα διόρθωσης ΑΠΔ

Επικοινωνία είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τον Διευθυντή Εισφορών Μισθωτών κ. Γιώργο Μητροφάνη και την Προϊσταμένη του αρμοδίου Τμήματος κα Μαριάννα Προδρομίδου του e-ΕΦΚΑ, όπου συζητήθηκε το θέμα της διόρθωσης των Α.Π.Δ., ειδικά για τις περιπτώσεις εργαζομένων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Στην συζήτηση αυτή ο κ. Μητροφάνης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι σε περιπτώσεις που έχει υποβληθεί αρχική Α.Π.Δ., ακόμα και αν αυτή έχει λανθασμένες εγγραφές, η διόρθωσή της πραγματοποιείται με «Δελτίο Μεταβολής Στοιχείων Ασφάλισης Α.Π.Δ.». Επίσης διευκρινίστηκε ότι δεν υφίσταται τύπος Α.Π.Δ. «Τροποποιητική».

Υπενθυμίζεται ότι, το «Δελτίο Μεταβολής Στοιχείων Ασφάλισης Α.Π.Δ.». δεν έχει προθεσμία υποβολής και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα προστίμου για τις τροποποιήσεις που γίνονται μέσω αυτού, όποτε και αν γίνουν.

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Ομοσπονδία μας να εξετασθεί η δυνατότητα υποβολής του δελτίου μεταβολής, εκτός από την προσέλευση σε τοπικό υποκατάστημα του e-ΕΦΚΑ και ηλεκτρονικά.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!