Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Χανιά Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας με τις διοικήσεις παραγωγικών φορέων

Το θέμα της ισόρροπης στήριξης των επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης τους, λόγω επιπτώσεων από τον COVID-19, που προκήρυξε η Περιφέρεια Κρήτης, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών, Γιάννης Παυλάκης και του Εμπορικού Συλλόγου, Γιώργος Τοπολιανάκης, καθώς και μέλη της Διοίκησης των παραγωγικών τάξεων.

Από τους παριστάμενους στη συνάντηση διατυπώθηκε το αίτημα αύξησης του προϋπολογισμού του προγράμματος, εφόσον χρειαστεί, καθώς και η ανάγκη νέων, πιο στοχευμένων προγραμμάτων χρηματοδότησης στις πολύ μικρές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα των κλάδων του εμπορίου, υπηρεσιών και μεταποίησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στους φορείς ότι κατανοεί και στηρίζει απόλυτα τις προτάσεις και ανησυχίες τους και ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες εθνικές αρχές, για αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος, εφόσον κάτι τέτοιο αποτυπωθεί από την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Παράλληλα, η περιφέρεια θα στηρίξει κάθε προσπάθεια επιπλέον στήριξης των επιχειρήσεων, όπως έκανε από την αρχή της κρίσης του COVID-19, με σχετικά διαβήματα προς τα αρμόδια υπουργεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!