Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βρετανία Ο ΥΠΟΙΚ Ρίσι Σουνάκ προωθεί ένα νέο φόρο ευρείας εφαρμογής για τις εκπομπές του άνθρακα

Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ προγραμματίζει την προώθηση ενός φόρου για τις εκπομπές του άνθρακα που θα έχει ευρεία εφαρμογή και θα μπορούσε να αποφέρει στα δημόσια ταμεία δισεκατομμύρια λιρών ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα το μηδενισμό της εκπομπής βλαβερών ρύπων, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας The Times.

Ο Σουνάκ επιδιώκει να αντικαταστήσει την εφαρμοζόμενη νομοθεσία της ΕΕ για τη μείωση των εκπομπών ρύπων από την καύση του άνθρακα, με ένα νέο φόρο, όταν τερματιστεί η μεταβατική περίοδο στο τέλος του χρόνου.

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναζητούν μακροπρόθεσμες προτάσεις για την επέκταση επιβολής του φόρου και σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αερίου, αλλά και της γεωργίας, με προσδοκώμενα έσοδα άνω των 25 δισεκατομμυρίων λιρών (32,34 δισεκατομμυρίων δολαρίων) μέχρι το 2030, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!