Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΕΕΑ Αύριο οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές παρακολουθούν την 1η Κλαδική Μελέτη για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

ΕΕΑ

6 Οκτωβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Αύριο οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές παρακολουθούν την 1η Κλαδική Μελέτη για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Με παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και θεσμικών φορέων της αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης θα γίνει η παρουσίαση της 1ης Κλαδικής Μελέτης για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

Σημαντικά στοιχεία που θα καθορίσουν τα επόμενα συλλογικά βήματα του κλάδου και ατομικά του κάθε επαγγελματία θα  δημοσιοποιηθούν αύριο στην παρουσίαση της μελέτης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης  και ο πρόεδρος ΕΑΔΕ – ΠΣΣΑΣ κ. Ιωάννης Τοζακίδης.

Συμβολή στην εκδήλωση θα έχουν και οι εκπρόσωποι των φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης κ. Δήμητρα Λύχρου (ΕΕΑΕ), κ. Θεοδώρα Γουργούλη (ΠΣΑΣ), κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος (ΠΟΑΔ)  και κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής (ΣΕΜΑ).

Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ ο ΓΓ και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης θα συντελέσει στην παρουσίαση της μελέτης.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα γίνει  διαδικτυακά.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη  και  η διαδικτυακή παρουσίαση διευκολύνει να την παρακολουθήσουν όλοι  οι  επαγγελματίες του κλάδου από κάθε περιοχή της χώρας κάνοντας εγγραφή στον σύνδεσμο :

https://zoom.us/webinar/register/WN_nUH6NMEFSRafJAANyKcBrA

Η 1η Κλαδική Μελέτη εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την ICAP.

Είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τα επόμενα βήματα του Κλάδου. Προσδιορίζει τη θέση της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην αγορά, δίνει στοιχεία ποιοτικά και ποσοτικά, καθώς και πληροφορίες χρήσιμες για τον κάθε επαγγελματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!