Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ήρων Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας EcoUP

Νέα προγράμματα με στόχο την προώθηση της πράσινης ενέργειας, ανακοίνωσε ο Ήρων, δίνοντας τη δυνατότητα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις να καταναλώνουν ρεύμα το οποίο παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Πρόκειται για τα προγράμματα EcoUP, με τα οποία οι οικιακοί καταναλωτές εξασφαλίζουν 45% έκπτωση στις ανταγωνιστικές χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας επιβραβεύοντας τη συνέπεια στην εξόφληση του λογαριασμού, χωρίς χρονική δέσμευση στη σύμβαση παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, παρέχονται 20 ευρώ δώρο για κάθε χρόνο παραμονής στο πρόγραμμα, μηδενική εγγύηση μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής, πράσινη πιστοποίηση μία φορά το χρόνο, που εγγυάται ότι η ενέργεια που καταναλώνεται παράγεται από συγκεκριμένες εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, φύτευση ενός δένδρου για κάθε έτος παραμονής στο πρόγραμμα και ηλεκτρονική αποστολή του λογαριασμού.

Αντίστοιχα, για τις επιχειρήσεις παρέχεται το πρόγραμμα EcoUP for BUSINESS.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!