Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Βασίλης Σπανάκης Αίτημα για παράταση της προθεσμίας δήλωσης παλαιών μισθώσεων στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Παράταση της προθεσμίας δήλωσης παλαιών μισθώσεων στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ ζητάει ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης 

Την ανάγκη να παραταθεί μέχρι το τέλος του έτους η προθεσμία δήλωσης, χωρίς πρόστιμο, των παλαιών μισθώσεων ακινήτων στην σχετική εφαρμογή της Α.Α.Δ.Ε., γνωστοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης με Αναφορά που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

« Σας καταθέτω την από 20/9/2020 Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.), η οποία γνωστοποιεί πως υπάρχει ανάγκη παράτασης μέχρι την 31/12/2020, της προθεσμίας δήλωσης χωρίς πρόστιμο, των παλαιών (προ της 1/1/2014) μισθώσεων ακινήτων στην σχετική εφαρμογή της Α.Α.Δ.Ε. η οποία λήγει στις 30/9/2020. Στην ίδια επιστολή, Η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, ζητάει επίσης να δημοσιευθούν προς τους ιδιοκτήτες και τους φοροτεχνικούς νεότερες διευκρινίσεις για τις δηλώσεις αυτές και επαναφέρει, τέλος, το αίτημα να αντικατασταθεί στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ ο τίτλος “Ηλεκτρονικά Μισθωτήρια Ακινήτων” με τον ορθότερο “Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας”», σημειώνει ο κ. Σπανάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!