Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Γενική γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Διαδικτυακή εκδήλωση για την Πολιτική Συνοχής 2021-2027

Εκδήλωση με θέμα «Πολιτική Συνοχής 2021-2027: Προκλήσεις και προοπτικές για την Ελλάδα της επόμενης μέρας» διοργανώσει η γενική γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο πλαίσιο του πολιτικού και οικονομικού φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum 2020».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Στη συζήτηση συμμετέχουν ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας, η ευρωβουλευτής - μέλος του ΕΛΚ/ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαρία Σπυράκη, o υπεύθυνος Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών «ΕΝΑ» και σύμβουλος του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κορκολής, καθώς και ο καθηγητής Περιφερειακής Οικονομικής Ανάλυσης του Παντείου Πανεπιστήμιου, Γιάννης Ψυχάρης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φόρουμ https://thessaloniki-helexpo-forum.gr/.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!