Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΘΕΣγάλα Έναρξη συνεργασίας με τα My Market για τη διανομή των προϊόντων του

Σε συνεργασία με την αλυσίδα λιανεμπορίου MyMarket προχώρησε ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου και αφορά αρχικά στη διάθεση των γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα, μέσω της αλυσίδας στην Θεσσαλία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΘΕΣγάλα προχωρά στη σύναψή συνεργασίας με τα σούπερ μάρκετ My Market, με στόχο την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων του, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους.

Η συνεργασία με την αλυσίδα My Market, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας τα σημεία πώλησης.

Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα που διατίθενται μέσω των καταστημάτων My Market είναι το φρέσκο γάλα, καθώς και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!