Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intralot Συμβόλαιο με την κρατική λοταρία της Ολλανδίας

Η θυγατρική της Intralot στην Ολλανδία, Intralot Benelux BV, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για τρία επιπλέον έτη, με την Nederlandse Loterij, την κρατική λοταρία της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο συμβόλαιο αφορά στην παροχή της νέας γενιάς πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος Intralot Orion, με σκοπό την αναβάθμιση της λειτουργίας και διαχείρισης του στοιχηματικού προϊόντος «TOTO» στο επίγειο δίκτυο της Λοταρίας. Το «TOTO» είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Nederlandse Loterij και αφορά το αθλητικό στοίχημα.

Η πλατφόρμα Intralot Orion, η οποία είναι υποψήφια στα κορυφαία διεθνή βραβεία του κλάδου «Global Gaming Awards Las Vegas 2020», θα παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting), συντήρησης και υποστήριξης για τη λύση του αθλητικού στοιχήματος, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει τη διαχείρισή της με την αξιοποίηση των άριστων υπηρεσιών Managed Trading, την εποπτεία του επίγειου δικτύου σημείων πώλησης και την αξιολόγηση της απόδοσης.

«Η συμφωνία αυτή επεκτείνει την επιτυχημένη 12έτη συνεργασία της Intralot με την κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, Χρήστος Δημητριάδης.

«Η επιτυχημένη πορεία της Nederlandse Loterij τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και προσδοκούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την προηγμένη τεχνολογία μας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της και στην ετήσια της συνεισφορά πόρων στην κοινωνία της Ολλανδίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!