Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βρετανία Η εταιρεία Jet2.com ματαιώνει τις πτήσεις προς δημοφιλή ισπανικά νησιά

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Jet2.com ανακοίνωσε σήμερα ότι ματαιώνει τις πτήσεις της από τη Βρετανία για την Τενερίφη, το Γκραν Κανάρια, τη Φουερτεβεντούρα, το Λανθαρότε, τη Μαγιόρκα, τη Μινόρκα και την Ίμπιζα μέχρι τις 10 Αυγούστου τουλάχιστον, με αφορμή την πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία της βρετανικής κυβέρνησης για την πανδημία.

Η εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο Dart Group, ακύρωσε χθες τις πτήσεις της προς την ηπειρωτική Ισπανία μέχρι και τις 16 Αυγούστου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες που φτάνουν στη Βρετανία από την Ισπανία θα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

«Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι σαφήνεια και συνέπεια από την κυβέρνηση. Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια κατάσταση που εξελίσσεται τάχιστα, ωστόσο οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι αντιφατικές και συχνά έρχονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση», τόνισε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η Jet2.com θα επικοινωνήσει με τους πελάτες της που βρίσκονται ήδη στους προορισμούς αυτούς για να τους εκθέσει τις επιλογές τους σχετικά με την επιστροφή τους στη Βρετανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!