Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σύλλογος Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας Δελτίο τύπου για την αποτρόπαιη επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

 

17/07/2020

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Αρ. Πρωτ: 160

ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ 16Α

 

 

501 32 – ΚΟΖΑΝΗ

 

 

Τηλ-fax 24610 24595

 

 

Email: efdmak@gmail.com

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες στις  16-07-2020 όλοι εμείς οι εργαζόμενοι  στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης βιώσαμε ένα τρομερό στα χρονικά της επαγγελματικής μας πορείας, γεγονός. Οι συνάδελφοι μας του Τμήματος Εισοδήματος δέχτηκαν μια αναίτια, βάναυση και με δολοφονικά κίνητρα επίθεση σε ώρα εργασίας.

Οι συνάδελφοί μας βρίσκονταν στις θέσεις τους, σε εκτέλεση των καθηκόντων τους, μια καθημερινή εργάσιμη ημέρα. Δέχτηκαν ένα τυφλό δολοφονικό χτύπημα. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε εργασιακός χώρος.

- Καταγγέλλουμε την αποτρόπαιη και καθόλα αναίτια και βάναυση επίθεση κατά των συναδέλφων μας.

- Καταγγέλλουμε κάθε απάνθρωπη και απαξιωτική συμπεριφορά και στάση απέναντι στο τραγικό γεγονός.

- Καταγγέλλουμε την κάθε δήλωση στήριξης προς τον δράστη και τη θεωρούμε υποκίνηση για παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

από τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ, την Πολιτική και Υπηρεσιακή Ηγεσία

  • Την άμεση θέσπιση μέτρων για την ασφάλεια των χώρων εργασίας με την ενίσχυση κάθε Υπηρεσίας με εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό ελέγχου,
  • Διασφάλιση των συνθηκών εργασίας για την ασφάλεια και την προστασία μας από περιστατικά άσκησης βίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας εντός και εκτός υπηρεσιακών χώρων.
  • Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Τέλος ως εφοριακοί, με υψηλή συναίσθηση των ευθυνών μας, δηλώνουμε με κάθε τόνο, ότι ανάλογα γεγονότα και συμπεριφορές δεν πτοούν το ηθικό μας και ότι  θα συνεχίζουμε να εκτελούμε το καθήκον μας τμε υψηλό επαγγελματισμό.

Πράξεις βίας με οποιαδήποτε μορφή,  είναι καταδικαστέες, καθώς  υπονομεύουν τις δημοκρατικές ελευθερίες και εκμαυλίζουν κάθε έννοια, του κράτους δικαίου.

Είμαστε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους και στις οικογένειές τους, που τόσο άδικα  βιώνουν αυτές τις δύσκολες στιγμές και ευχόμαστε να τους έχουμε και πάλι μαζί μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

ΠΗΓΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!