Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generali Στήριξη πάνω από 30.000 ανθρώπων με δράση που αφορά σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Η παγκόσμια πρωτοβουλία της Generali, «The Human Safety Net», για την ενίσχυση κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, δημοσίευσε την πρώτη έκθεση δραστηριοτήτων, η οποία καταγράφει το σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα της Generali στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, στην Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Δύο χρόνια μετά την έναρξή του, το The Human Safety Net δραστηριοποιείται σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει θέσει σε εφαρμογή 3 προγράμματα για την υποστήριξη οικογενειών με μικρά παιδιά και την ένταξη των προσφύγων μέσω της εργασίας.

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, το The Human Safety Net συνεργάζεται με 46 κορυφαίες ΜΚΟ και κοινωνικές επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας και στήριξης όσων έχουν ανάγκη.

Μέχρι το τέλος του 2019, το THSN στήριξε περισσότερους από 30.000 ανθρώπους, από τους οποίους περίπου 20.000 παιδιά ηλικίας 0-6 ετών και 10.000 γονείς, και εκπαίδευσε σχεδόν 700 πρόσφυγες, οι οποίοι δημιούργησαν πάνω από 100 νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, το «The Human Safety Net» αποτελεί τον βασικό πυλώνα των πρωτοβουλιών εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου Generali.

Ενώνει τις δυνάμεις των μη κερδοσκοπικών οργανισμών και του ιδιωτικού τομέα, μέσα από μία κοινή μεθοδολογία σχεδιασμού δράσεων και καταμέτρησης του θετικού αντίκτυπου στις τοπικές κοινωνίες και σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

Το 2019, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali αφιέρωσαν 20.000 ώρες εθελοντισμού μέσω του προγράμματος.

Για να διατηρηθεί η στενή επαφή με τις οικογένειες και τους πρόσφυγες, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και για να εξασφαλιστεί η συνέχειά του, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, δημιουργήθηκαν έκτακτες πρωτοβουλίες, αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ για την υποστήριξη άμεσων αναγκών (όπως υγειονομικό υλικό, μάσκες, laptop και tablets), καθώς και μια επένδυση σε ψηφιακές λύσεις (όπως διαδικτυακές πλατφόρμες και εφαρμογές).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!