Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Pepsico Ελλάδος Στήριξη σε δεκάδες οικογένειες της Αθήνας από το δήμο

Στήριξη σε 140 οικογένειες με ανήλικα παιδιά που έπληξε η πανδημία, θα προσφέρει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), σε συνεργασία με την Pepsico Ελλάδος (Tasty Foods και Pepsico HBH). Αυτές οι 140 οικογένειες, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, θα λαμβάνουν, για έξι μήνες, ανά δεκαπενθήμερο, πακέτα τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριστικών σπιτιού. Τα βασικά είδη δηλαδή που κάθε οικογένεια βάζει στο καρότσι της όταν πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα ψυχοκοινωνικής στήριξης από τους αρμόδιους επιστήμονες του Κ.Υ.Α.Δ.Α. (κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους) που θα «τρέχουν» το πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις για την ένταξη στο νέο πρόγραμμα θα κατατίθενται από 10 έως και 17 Ιουλίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση seckyada@otenet.gr. Κάθε αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα στοιχεία επικοινωνίας των αιτούντων. Η επιλογή, όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Γρηγόρης Λέων, θα γίνει, για πρώτη φορά όχι μόνο με βάση το συνολικό οικογενειακό εισόδημα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά με διευρυμένα κριτήρια που θα λαμβάνουν υπόψη την πρωτοφανή υγειονομική κρίση και τις συνέπειές της. Στόχος είναι να συμπεριληφθούν οικογένειες που επλήγησαν σημαντικά, με απώλεια εισοδήματος ή/και εργασίας από τον κορονοϊό. Σε δήλωση του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, επισημαίνει ότι «η πανδημία, μας έδωσε τη δυνατότητα να απελευθερώσουμε, ακόμη περισσότερο, τις δυνάμεις αλληλεγγύης του δήμου μας» και «σε αυτόν τον Μαραθώνιο αλληλεγγύης, έχουμε συνοδοιπόρους και συμμάχους, επιχειρήσεις και φορείς που στηρίζουν εμπράκτως αυτήν την προσπάθεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!