Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βρετανία Η κυβέρνηση θα χαλαρώσει την καραντίνα για επιβάτες από κάποιες χώρες, εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες, λέει εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον

Η Βρετανία θα χαλαρώσει τα μέτρα καραντίνας για επιβάτες εναέριων μεταφορών, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, προσθέτοντας ότι αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες του σχεδίου.

«Όπως είπαμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα … θα χαλαρώσουμε τα μέτρα για την υγεία στα σύνορα επιτρέποντας σε επιβάτες που φθάνουν από συγκεκριμένες χώρες και εδάφη να εξαιρεθούν από τις απαιτήσεις για αυτοαπομόνωση», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα καταργήσει την 14ήμερη περίοδο καραντίνας για όσους φθάνουν από χώρες που θεωρούνται χαμηλότερου κινδύνου σε ό,τι αφορά την COVID-19, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει τις χώρες που θα αφορά το μέτρο αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!