Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΒΑΠ Ανάγκη για νέα εκβιομηχάνιση της χώρας

Έφτασε η ώρα για μια νέα εκβιομηχάνιση της χώρας, με προσαρμογή και στους στόχους της ΕΕ για αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο ευρωπαϊκό ΑΕΠ, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς) Δημήτρης Μαθιός στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Η ελληνική βιομηχανία επέδειξε αξιοσημείωτη αντοχή και ετοιμότητα στα χρόνια της κρίσης η δε συμβολή της στην οικονομία και την κοινωνία παραμένει καθοριστική και επιβάλλεται να αποτελέσει την βάση μιας εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη», τόνισε ο κ. Μαθιός.

Στις επιμέρους δράσεις του ΣΒΑΠ αναφέρθηκαν ο πρόεδρος των εργασιών της συνέλευσης, αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Καρακάσης και η γενική γραμματέας Μαίρη-Άνν Βελλή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις παρεμβάσεις του ΣΒΑΠ για αναμόρφωση της χωροταξικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας των αδειοδοτήσεων και των διαδικασιών κατάταξης των βιομηχανιών σε κατηγορίες όχλησης.

Υπογραμμίστηκε ακόμη η σημασία που έχει η αποδοχή των αιτημάτων του ΣΒΑΠ για εκσυγχρονισμό των διαδικασιών εγκρίσεως των επισκέψεων επιχειρηματιών από τις ελληνικές πρεσβείες των επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων των τρίτων χωρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!