Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΔΕ - ΕΕΤΤΑ Συμφωνία συνεργασίας ΚΕΔΕ-ΕΕΤΤΑ για το νέο ΕΣΠΑ

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης -Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για το ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027. Στη σημερινή του συνεδρίαση , το ΔΣ της ΚΕΔΕ , ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής συμφωνίας και τη συγκρότηση επταμελούς επιτροπής για τη στήριξη της Αυτοδιοίκησης ενόψει του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, Ηλίας Γιάτσιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της , Σπύρος Σπυρίδωνος .

Στη έναρξη της συνεδρίασης και με αφορμή τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το τελευταίο διάστημα η ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος της , Δημήτρης Παπαστεργίου επισήμανε πως «η Αυτοδιοίκηση τα κατάφερε και αυτό αναγνωρίζεται. Πέραν του σημαντικού έργου που έγινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, είχαμε καθημερινή δράση σε όλα τα επίπεδα». Όπως είπε η ΚΕΔΕ ήταν παρούσα « σε κάθε νομοσχέδιο με τις προτάσεις μας και καταφέρνουμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν”. Τώρα είπε , ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, « έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καινούργια πραγματικότητα στην οικονομία και τις επιχειρήσεις των περιοχών μας. Δεν ξεχνάμε και την αγροτική παραγωγή που και προς αυτή την κατεύθυνση κάνουμε βήματα για τη διευκόλυνση των αγροτών μας, μέσω της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης. Η ΚΕΔΕ είναι παρούσα και με τις παρεμβάσεις μας καταφέρνουμε, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, να παράγουμε έργο που ωφελεί τους πολίτες», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!