Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σύλλογος αδειούχων Λογιστών Παραίτηση ή απόλυση ανωτεροβάθμιων στελεχών του Υπ. Εργασίας και αγωγή από τους λογιστές για αποζημίωση υπέρογκου κόστους εργασίας των λογιστικών γραφείων άνευ λόγου

Σύλλογος αδειούχων Λογιστών

Προς:

  • Υπουργό Εργασίας κο Βούρτση

Προς:

  • Γ.Γ. υπ Εργασίας κα Στρατινάκη και λοιπά στελέχη που ασχολήθηκαν με τα της υπόθεση Covid-19

Χανιά 3/6/2020

 

Επιστολή

Παραίτηση ή απόλυση ανωτεροβάθμιων στελεχών του Υπ. Εργασίας και αγωγή από τους λογιστές για αποζημίωση υπέρογκου κόστους εργασίας των λογιστικών γραφείων άνευ λόγου

Κυρίες και Κύριοι,

Του Υπουργείου Εργασίας, - και δεν αναφερόμαστε βεβαίως στους Υπαλλήλους αλλά στα Ανωτεροβάθμια στελέχη του Υπουργείου που «ασχολήθηκαν» με τα υποστηρικτικά μέτρα του Covid-19 -, μετά από όσα μας έχετε κάνει τα οποία είναι άσχετα με την κρίση του Covid-19 και σχετικά με την προχειρότητα, την έλλειψη γνώσεων και συνθηκών της αγοράς, αλλά και την παντελή έλλειψη ηθικής και σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας, ανακοινώσατε ότι δεν υπολογίσατε σωστά το 60% στους εργαζόμενους και τις 45 ημέρες των αναστολών και μας διαγράψατε τις ΥΔ-Α2 που είχαμε προετοιμάσει.

Μας είναι έκπληξη γιατί νομίζαμε πως αυτή ήταν μια πράξη που την κάνει και η Δ τάξη του Δημοτικού.

Αλλά και σε θέματα καταμέτρησης έχετε ένα πρόβλημα μια που στο αρχείο που στείλατε στην ΓΓΠΣ για το θέμα της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής» μετρούσατε λάθος τους εργαζομένους  ιδίως στις περιπτώσεις που ήταν να μετρήσετε από το ένα μέχρι το δέκα.

Συν τοις άλλοις τις τελευταίες ημέρες υποβάλλαμε χιλιάδες γνωστοποιήσεις τύπου Α1 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ και μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές υποβάλλουμε χιλιάδες δηλώσεις τύπου Α2 ομοίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ - εφαρμόζοντας την κοινή λογική - προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε ορθά την βούληση του Υπουργείου - στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε άμεσα τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους  διακινδυνεύοντας όμως έτσι  σε κάθε υποβολή την επαγγελματική και επιστημονική μας αξιοπρέπεια και υποκρύπτοντας τις δικές σας τεράστιες ευθύνες και παραλείψεις.

Δεν θέλουμε αυτήν την στιγμή να αναφερθούμε σε όλα όσα μας έχετε κάνει, απλά θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε σε ποιούς να στείλουμε αγωγή για αποζημίωση του κόστους των εκατοντάδων ωρών εργασίας σε κάθε λογιστή της Χώρας με δική σας υπαιτιότητα.  

Δηλαδή να την στείλουμε στα υφιστάμενα Ανωτεροβάθμια Στελέχη του Υπουργείου ή θα παραιτηθούν ή εκδιωχθούν για να μην γράφουμε λάθος ονόματα στην Αγωγή;  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!