Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Στοχευμένες ψηφιακές συζητήσεις για την επόμενη ημέρα στην επιχειρηματικότητα

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των ψηφιακών δράσεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο, ανοίγει τη συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην επιχειρηματικότητα μετά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19, ανακοινώνοντας την διοργάνωση στοχευμένων και προστιθέμενης αξίας ψηφιακών συζητήσεων με τίτλο DIGITAL TALKS & EVENTS ΤΗΕ ΤΑΧ FORUM SERIES.

Το 1st Roundtable Discussion #TaxForumSeries θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 στις 16.00-17.30 μ.μ. και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων ο οικονομικός αντίκτυπος της κρίσης, οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα στο πεδίο της φορολογίας, θέματα βιωσιμότητας και ρευστότητας των εταιριών και ο κρίσιμος ρόλος της τεχνολογίας στη φορολογία, καθώς και οι οικονομικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ο Tax Partner PwC Greece, Άγγελος Μπένος, ο Τax & Customs Group Director, Hellenic Petroleum, Πάνος Δαβέρος, o BoD Member, Athenian Brewery, Γεώργιος Νικολαόυ και η Partner, Head of Tax & Legal, KPMG, Γεωργία Σταματέλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!