Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Air France Παροπλίζει από τώρα τα A380, αντί να περιμένει μέχρι το τέλος του 2022

Η αεροπορική εταιρεία Air France-KLM ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει οριστικά την εκμετάλλευση των εννέα γιγαντιαίων Airbus 380, κάτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στα τέλη του 2022, λόγω των επιπτώσεων που είχε η πανδημία στη δραστηριότητά της.

Τα πέντε από τα Α380 του στόλου της είναι ιδιοκτησίας της Air France ή τα είχε με χρηματοδοτική μίσθωση (λίζινγκ). Τα υπόλοιπα είναι νοικιασμένα.

«Λόγω της κρίσης της Covid-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της στη δραστηριότητα μας, ο όμιλος Air France-KLM ανακοινώνει σήμερα την οριστική διακοπή της εκμετάλλευσης των Airbus A380», ανέφερε στην ανακοίνωση.

Τα αεροσκάφη αυτά επρόκειτο να αποσυρθούν στα τέλη του 2022, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του ομίλου που έχει ως στόχο να καταστεί πιο ανταγωνιστική η εταιρεία, αποκτώντας πιο σύγχρονα αεροσκάφη με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τα Airbus A380 θα αντικατασταθούν από αεροσκάφη νέας γενιάς, όπως τα Α350 και Boeing 787.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!