Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Διαδικτυακό σεμινάριο για την εφοδιαστική αλυσίδα και την προσαρμογή της στα νέα δεδομένα

Ακόμη ένα webinar (διαδικτυακό σεμινάριο), με τίτλο «Η ανάγκη για ενίσχυση της ανθεκτικότητας των εφοδιαστικών αλυσίδων στην COVID-19 και στην μετά-COVID 19 εποχή», διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων γύρω από τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην αγορά.

Το ψηφιακό σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την ομπρέλα της «AHK Akademie» με την υποστήριξη της PwC, θα λάβει χώρα στις 14 Μαΐου, στις 9:30, και θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις, καθώς και την ιστοσελίδα www.dual.com.gr, στην ενότητα AHK Akademie.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!