Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Ανακοίνωση για τη λειτουργία των γραφείων του

ΟΕΕ

4 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των γραφείων του

Στο πλαίσιο της επανέναρξης λειτουργίας των υπηρεσιών μας, σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Πολιτεία, η εξυπηρέτηση των πολιτών, μελών του ΟΕΕ και λογιστών – φοροτεχνικών θα γίνεται μόνο με χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφωνικά.

Για περιπτώσεις, μόνο για εξαιρετικά επείγοντα θέματα, που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλο τρόπο, η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται με φυσική παρουσία κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τους αρμόδιους υπαλλήλους στα τηλέφωνα των Υπηρεσιών μας, στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Περιφερειακά Τμήματα.

Για την προστασία της υγείας των υπαλλήλων μας, αλλά και την αναγκαιότητα προστασίας της δημόσιας υγείας, πρέπει κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων να τηρούνται τα ατομικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας).

Υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες, εξυπηρετούμε εξ’ αποστάσεως τα μέλη μας, τους λογιστές – φοροτεχνικούς και τους πολίτες μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του ΟΕΕ.

Τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των υπηρεσιών μας σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ στο πεδίο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

ΧΡΗΣΤΟΣ
06/05/2020 10:17:25

ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ Κ ΟΛΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΕΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Κ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.ΑΝΑΞΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΑ