Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κ. Φραγκογιάννης Στοχευμένες δράσεις συζητούνται, με τους μεγαλύτερους θεσμικούς εξαγωγικούς φορείς της Ελλάδας

Σειρά τηλεδιασκέψεων με τους μεγαλύτερους θεσμικούς φορείς εξαγωγικής δραστηριότητας στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει από σήμερα και μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης. 

 Αντικείμενο των συζητήσεων θα αποτελέσει η ανταλλαγή απόψεων για στοχευμένες δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανακούφιση της εξαγωγικής δραστηριότητας, που έχει πληγεί από την βαθιά κρίσης του COVID-19, αλλά και την δημιουργία ενός χάρτη πορείας για να διατηρηθούν και να ενισχυθούν οι προσβάσεις της χώρας μας στις κατά τόπους διεθνείς αγορές, που και αυτές έχουν πληγεί από την πανδημία. 

 Στις τηλεδιασκέψεις θα συμμετάσχει από πλευράς του υπουργείου Εξωτερικών, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γρηγόρης Δημητριάδης, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece, Γιώργος Φιλιόπουλος, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΞ και του Enterprise Greece.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη τηλεδιάσκεψη, σήμερα, με τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ, Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Θα ακολουθήσει αύριο αυτή με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων, Β. Ελλάδος, Αθανάσιο Σαββάκη, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη με τους προέδρους ΕΒΕΑ και ΣΕΒ, Κωνσταντίνο Μίχαλο και Θεόδωρο Φέσσα. Τέλος, για την Μεγάλη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλειο Κορκίδη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!