Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Με Ομαδικό Περίπτερο στην iENA

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νυρεμβέργη, από τις ‪29 Οκτωβρίου‬ έως τις ‪1 Νοεμβρίου‬, οργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι εφευρέσεις, που θα φιλοξενηθούν στην iENA, θα ξεπεράσουν τις 800, προερχόμενες από 30 εθνικές αγορές, ενώ την έκθεση υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν 12.000 επαγγελματίες από 40 χώρες. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εφευρέσεις τους, όπως και τα προϊόντα τους σε πιθανούς πελάτες και επενδυτές, αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Ανάλογες ευκαιρίες θα έχουν και όσες εταιρίες από την Ελλάδα συμμετάσχουν στο Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, καθότι μέσω αυτού θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια διεθνοποιημένη αγορά, η οποία θα συγκεντρώσει τις πλέον «φιλόδοξες» - καινοτόμες ιδίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης πρόκειται να απονεμηθούν διακρίσεις για τις καλύτερες εφευρέσεις, ενώ τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Κορέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!