Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΥΠΑΑΤ Επιπλέον 28 εκατ. ευρώ σε μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων

Με περισσότερα από 28 εκατ. ευρώ θα ενισχυθεί ο ήδη υπάρχων προϋπολογισμός των μέτρων για μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων.

Έπειτα από απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στη δράση που αφορά τη «μεταποίηση εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν γεωργικό» (Δράση 4.2.1) εντάσσονται επιπλέον 25 νέες πράξεις. Ο προϋπολογισμός των νέων δράσεων ανέρχεται σε 28.312.000 ευρώ, και κατόπιν ο συνολικός προϋπολογισμός των ενταγμένων έργων της δράσης 4.2.1 θα φτάσει τα 376.242.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ «οι αιτούντες, που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της νέας απόφασης ένταξης στην ανωτέρω δράση θα ενημερωθούν σχετικά με την ένταξη της πράξης τους, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους στο ΠΣΚΕ, από την αρμόδια Δ/νση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΥΠΑΑΤ.

Η απόφαση θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες http://www.minagric.gr, http://www.agrotikianaptixi.gr και http://www.espa.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!