Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΜΙΔΑ Αναστολή αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της χώρας μας

Την αναστολή αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της χώρας μας, τουλάχιστον μέχρις ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και την οικονομία ζητάει από τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργός με επιστολή του ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς, ενόψει της ανακοίνωσης μέτρων για την στήριξη της οικονομίας.

«Είναι προφανές ότι και η κτηματαγορά, η οικοδομή και η ιδιωτική ακίνητη περιουσία γενικότερα είναι από τους κεντρικούς πυλώνες της οικονομίας που πλήττονται άμεσα και βαρύτατα και η τύχη τους αφορά όλους μας.

Θα ήταν συνεπώς παράλογο υπό αυτές τις συνθήκες το ΥΠΟΙΚ να προχωρήσει σε αυξήσεις αντικειμενικών αξιών από τις οποίες οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι μισθώσεις και οι κατασκευές, αλλά και οι ενοικιαστές-χρήστες των ακινήτων, μέσω των τεκμηρίων, θα επιβαρυνθούν με σημαντικότατους πρόσθετους φόρους, μεταξύ των οποίων ο ΕΝΦΙΑ, βασισμένους σε προϋποθέσεις και εκτιμήσεις που σήμερα δεν υφίστανται πλέον», τονίζει ο Στράτος Παραδιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!