Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Νέα κυκλοφορία "Ούμμα: Το κορίτσι που ζωγράφιζε με τη φωτιά" του Αντ. Κρύσιλα

Η «Ούμμα, το κορίτσι που ζωγράφιζε με τη φωτιά», το νέο βιβλίο του Αντώνη Κρύσιλα, σε εικονογράφηση της Αλεξίας Λουγιάκη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Forin Σταματόπουλος»!

Η μικρή Ούμμα μέσα από ένα τυχαίο γεγονός ανακαλύπτει ότι μπορεί να αποτυπώσει τη φαντασία της ζωγραφίζοντας στη σπηλιά! Πώς αντιδρούν όμως τα υπόλοιπα μέλη της φυλής σε αυτή τη μαγική ικανότητα;

Μέσα από τις τοιχογραφίες ανακαλύπτουν όλοι σιγά σιγά την αξία της ζωγραφικής, της γραφής και της αποτύπωσης της φαντασίας αλλά και των πραγματικών γεγονότων.

«Αυτές οι ζωγραφιές της Ούμμα και των παλιών ανθρώπων, είναι τα πρώτα βιβλία που γράφτηκαν, σε εποχές που δεν υπήρχε ακόμη γραπτή γλώσσα.»

Μπορείτε να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική παραγγελία του νέου παιδικού βιβλίου πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Παραγγελία

Από το Οπισθόφυλλο

«Η μικρή Ούμμα, ένα οκτάχρονο κορίτσι των σπηλαίων, ανακαλύπτει τυχαία κάτι που θα της αλλάξει τη ζωή. Αυτή της όμως η ανακάλυψη θα αλλάξει ολόκληρη την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους προς το καλύτερο. Είναι ένα δώρο από τους ίδιους τους θεούς προς τον άνθρωπο.»

Από τις εκδόσεις παιδικών βιβλίων της εταιρείας μας Forin Σταματόπουλος κυκλοφορούν επίσης:

Το "Πρώτο Χωριό στη Γη" και η "Πρώτη Πόλη στη Γη" οι δύο εκδόσεις με τις οποίες η εταιρεία  «Forin Σταματόπουλος» εισήλθε στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου, φιλοδοξούν να συμβάλλουν στην εξοικείωση των παιδιών με τις έννοιες της συνεργασίας, της δημοκρατίας, της δημιουργίας και του κοινού αγαθού.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210-3387566.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!