Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σπανάκης Βασίλης Ίδρυση νέων Υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ σε Αργυρούπολη και Μοσχάτο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ 
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας 
Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ίδρυση νέων Υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ σε Αργυρούπολη και Μοσχάτο, ζήτησε ο Βασίλης Σπανάκης.

Κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού Νομοσχεδίου που περιείχε διατάξεις για τον ΕΦΚΑ, ο Βουλευτής της Β3΄ Εκλογικής Περιφέρειας του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης, πρότεινε στον Υπουργό Εργασίας τη δημιουργία δύο νέων Υποκαταστημάτων του ΕΦΚΑ στην Αργυρούπολη και στο Μοσχάτο για την καλύτερη εξυπηρέτηση εργαζομένων, εργοδοτών και συνταξιούχων.

Το νέο Υποκατάστημα ΕΦΚΑ της Αργυρούπολης θα εξυπηρετεί καλύτερα και πιο γρήγορα τις περιοχές Αργυρούπολης και Ελληνικού και ταυτόχρονα θα αποσυμφορηθεί το Υποκατάστημα της Γλυφάδας.

Ομοίως, το νέο Υποκατάστημα ΕΦΚΑ του Μοσχάτου θα εξυπηρετεί καλύτερα και γρηγορότερα τις περιοχές Μοσχάτου και Ταύρου, ενώ ταυτόχρονα θα αποσυμφορηθεί το Υποκατάστημα της Καλλιθέας.

Να σημειωθεί ότι από το Π.Δ 8/2019 προβλέπονται για την Περιφέρεια του Νότιου Τομέα δύο άλλα νέα υποκαταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο τα οποία ακόμη δεν έχουν λειτουργήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!