Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δεκατρείς ελληνικές επιχειρήσεις στην Διεθνή Έκθεση του ενεργειακού κλάδου, The smarter E Europe 2020, στο Μόναχο

Επιχειρηματική αποστολή στην Διεθνή Έκθεση του ενεργειακού κλάδου, The smarter E Europe 2020, που πραγματοποιείται ‪από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου‬ 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, τις οποίες και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Aπό την Ελλάδα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους στην έκθεση 13 Έλληνες εκθέτες, που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 50.000 αναμενόμενους επισκέπτες, σε μια έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

 1. Alumil S.A.,
 2. Aristotle University of Thessaloniki - Nanotechnology LAB LTFN,
 3. ECO//SUN EPE,
 4. Elvan S.A.,
 5. ILVIEF S.A.,
 6. Inaccess S.A.,
 7. Leoch Europe S.A.,
 8. Nanophos SA,
 9. Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.),
 10. Plexscape E.P.E.,
 11. Profilodomi,
 12. Systems Sunlight S.A και
 13. Thermit Ecology SMPC.

Σημειώνεται ότι η The smarter E Europe κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας πλατφόρμας της ενεργειακής βιομηχανίας στην Ευρώπη, αποτελεί την ιδανική «θέση» για start-ups να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις τους και στο δυναμικό της ανήκουν οι διοργανώσεις Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και ΕM-Power.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, η έκθεση εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί, από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών.

Η ees Europe εστιάζει σε τομείς, όπως η αποθήκευση ενέργειας, οι συσσωρευτές, τα υλικά, τα εξαρτήματα, η ανακύκλωση, η διαχείριση και τα συστήματα μπαταριών, οι δοκιμές μπαταριών και τα συστήματα ελέγχου.

Η έκθεση Power2Drive Europe παρουσιάζει όλες τις λύσεις γύρω από τη φόρτιση και τις τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων και αντανακλά την αλληλεπίδραση μεταξύ ηλεκτρικών οχημάτων και βιώσιμων, αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών προμηθειών.

Η EM-Power ενημερώνει το κοινό για τις ευφυείς χρήσεις της ενέργειας στη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα έξυπνα συστήματα και την αποθήκευση ενέργειας και έχει καθιερωθεί ως το σημείο αναφοράς στη βιομηχανία των προμηθευτών, κατασκευαστών, διανομέων και χρηστών στατικών ηλεκτρικών ενεργειών, αποθηκευτικών λύσεων καθώς και συστημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!