Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Παράταση για τις τριμηνιαίες δηλώσεις παραδόσεων γάλακτος

Έως τέλος Φεβρουαρίου έλαβε παράταση η υποβολή των Τριμηνιαίων Δηλώσεων Παραδόσεων Γάλακτος για το τελευταίο τρίμηνο του 2019 (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος), στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και υπενθυμίζει πως οι παραγωγοί θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ (https://srv-web.elogak.gr/Artemis/) χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Yπογραμμίζεται πως η μη έγκαιρη υποβολή της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος.

Επίσης, σε περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος, ενώ εάν το διάστημα αυτό ανέλθει στους έξι μήνες, τότε το πρόστιμο αγγίζει τα 1.500 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος.

Σημειώνεται τέλος ότι για  τη διόρθωση της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων Γάλακτος μετά την προβλεπόμενη καταληκτική προθεσμία υποβολής της επιβάλλεται το 20% του αντίστοιχου προστίμου που προβλέπεται στην περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!