Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Β.Ε.Π. Αναπτυξιακό άλμα με πρωταγωνιστές τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2020

Β.Ε.Π.

2 Ιανουαρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Εν  όψει της νέας χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους Καλή Χρονιά!!!

Ας αφήσουμε πίσω μας το 2019 που μας έδωσε την ευκαιρία για νέους σχεδιασμούς και δράσεις και ας υποδεχτούμε με αισιοδοξία το 2020 και με  πίστη ότι η ελπίδα για καλύτερο μέλλον θα μετουσιωθεί σε πραγματικό γεγονός για τη  χώρα μας .

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με τη σκέψη μας  στους αδύναμους αλλά και στους νέους που είναι το μέλλον της χώρας μας,  χτίζοντας μια Ελλάδα φιλική προς την επιχειρηματικότητα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές  και με ίσες ευκαιρίες.

Οι προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης απαιτούν «επένδυση» στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα στην Τεχνική Εκπαίδευση και στη σύνδεσή της  με την αγορά.

 Το 2020 η χώρα να κάνει  το αναπτυξιακό άλμα με πρωταγωνιστές τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να μετατρέψει το brain drain σε brain gain.

Το 2020  και η νέα δεκαετία που ξεπροβάλλει να αποτελέσουν την αφετηρία της αναπτυξιακής πορείας της επιχειρηματικότητας με ουσιαστικά φορολογικά, ασφαλιστικά, ισχυρά επενδυτικά και χρηματοδοτικά κίνητρα .

Ας είναι το 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!