Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Παρατείνεται έως 30 Απριλίου το Μεταφορικό Ισοδύναμο για τα καύσιμα

Παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 δίνεται στην πιλοτική εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου των καυσίμων, έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου, χωρίς να θιγούν οι κάτοικοι των νησιών, να αξιολογηθεί το μέτρο και να μελετηθούν στρεβλώσεις που επισημάνθηκαν από τους εκπροσώπους των αντίστοιχων φορέων, έτσι ώστε σε συνεργασία και διάλογο με τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις προκειμένου το μέτρο να γίνει περισσότερο λειτουργικό με άμεσα ωφελούμενους τους νησιώτες.

Στόχος η διασφάλιση της παροχής ουσιαστικών αναπτυξιακών κινήτρων που εγγυώνται τη σωστή λειτουργία της αγοράς και την κοινωνική συνοχή ιδίως στα μικρά νησιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
03/01/2020 12:35:25

ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ