Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΛΓΑ Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου Για Το Μέτρο 5 - Υπομέτρο 5.1

ΕΛΓΑ

17 Δεκεμβρίου 2019

Δημοσιοποίηση Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου Για Το Μέτρο 5 - Υπομέτρο 5.1

Σας γνωρίζουμε ότι, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων δημοσιοποιεί, σήμερα την 17.12.2019 ημέρα Τρίτη, μετά και την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων του Διοικητικού Ελέγχου για το Υπομέτρο 5.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε προληπτικές δράσεις που αποσκοπούν στην άμβλυνση των επιπτώσεων των πιθανών φυσικών καταστροφών, των αντίξοων κλιματικών συνθηκών και των καταστροφικών συμβάντων» του Μέτρου 5 «Αποκατάσταση του δυναμικού γεωργικής παραγωγής που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα και ανάληψη καταλλήλων προληπτικών δράσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020:

Α. Πίνακα αιτήσεων που επιλέγονται για στήριξη. Ο συγκεκριμένος Πίνακας περιλαμβάνει συνολικά 396 επιλέξιμες αιτήσεις συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 5.672.560,47 € που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης.

Β. Πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη. Ο συγκεκριμένος Πίνακας περιλαμβάνει συνολικά 120 μη επιλέξιμες αιτήσεις και δεν περιλαμβάνει αιτήσεις που είναι επιλέξιμες αλλά δεν καλύπτονται από το όριο των διαθέσιμων πιστώσεων.

Σημειώνουμε ότι, ο/η ενδιαφερόμενος/η για να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου, αποκλειστικά και μόνο της δικής του/της αίτησης ένταξης, θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (Π.Σ.Κ.Ε.), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλε την αρχική αίτηση.

Επιπροσθέτως, δυνητικοί δικαιούχοι που δεν συμφωνούν με τα αποτέλεσμα του ΠΑΔΕ, δύνανται, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή κατά την έννοια του άρθρου 25 του ν. 2690/1999 (Α΄ 45) σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διαδικασία Ι.1.3 «Διοικητικός έλεγχος αιτήσεων στήριξης» του ΣΔΕ.Η προσφυγή υποβάλλεται μέσω του Π.Σ.Κ.Ε. και οριστικοποιείται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της ανωτέρω Απόφασης, δηλαδή την χρονική περίοδο από 17.12.2019 έως και την 02.01.2020.

Δείτε την Απόφαση ανάρτησης πινάκων αποτελεσμάτων Διοικητικού ελέγχου στο Υπομέτρο 5.1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!