Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα, ζητούν στέγη στο Ο.Ε.Ε.

ΔΗ.ΚΙ.Ο. Οι κύριοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης
 
Η ΔΗ.ΚΙ.Ο (Ν.Δ) και ο σημερινός πρόεδρος και εκπρόσωπος της που εγκαινίασε και εφάρμοσε νέες τεχνικές προσωπικού μάρκετινγκ. Όλα στο ΟΕΕ κινούνται στην λογική της προσωπικής προβολής του προέδρου του ΟΕΕ.
 
Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ αρκεί για να το καταλάβει κάθε συνάδελφος πως χρησιμοποιείτε ο θεσμός και οι πόροι του Ο.Ε.Ε. για ιδιοτελείς σκοπούς υπενθυμίζοντας, στην κυρίαρχη και ανέλεγκτη ομάδα διοίκησης του, όπως και στο Ελεγκτικό Συνέδριο ότι το Ο.Ε.Ε. ήταν, είναι και παραμένει Ν.Π.Δ.Δ. Ο Πρόεδρος είπε…...., ο πρόεδρος δήλωσε ......, ο πρόεδρος επισήμανε,..... και πάντα φυσικά με την ανάλογη προσωπική φωτογραφία του. Νέα ήθη νέες μέθοδοι. Καλά ολόκληρη παράταξη κυβερνώντος κόμματος στηρίζεται σε ένα άτομο που με πρωτοβουλία του επέλεξε να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΚΙ.Ο και  αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής!!! Μπράβο στην ΔΗ.ΚΙ.Ο και εις δεξιότερα. Νέοι άνθρωποι σε βαθειά γηρατειά - ΔΗ.ΚΙ.Ο (Ν.Δ).   
 
Π.Δ.Σ.Ο. (Προοδευτικοί  του ΚΙΝΑΛ)
 
Η πιο αθόρυβη και πάντα υπόγεια, αδιαφανής και διαπλεκόμενη δύναμη.
 
Οι εναπομείναντες στο ΚΙΝΑΛ – οι υπόλοιποι πρόλαβαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικοί και αυτοί, η τουλάχιστον έτσι δηλώνουν, βλέπετε την έννοια αριστερός φρόντισαν να την απαξιώσουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΑΖΑ. Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν διαμαρτυρήθηκαν δεν διαφώνησαν δεν, δεν, δεν…. έκαναν τίποτα. Έδιναν την εντύπωση ότι ή συμφωνούσαν απόλυτα με τον ΔΗΚΙΟ ή ήταν μια παράταξη ΔΗΚΙΟ & Π.Δ.Σ.Ο. Καλά βρέ συνάδελφοι αφού συμφωνείτε με την ΔΗΚΙΟ γιατί δεν κάνετε μια μεγάλη παράταξη περισσότερο για να μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας, εμάς δεν μπορείτε να μας κοροϊδέψετε, άσε που θα σας φύγει και το άγχος της δήθεν πρωτιάς που έχει ο σημερινός πρόεδρος;
 
Προοδευτική Συμμαχία - Προοδευτικοί και αυτοί αλλά του ΣΥΡΙΖΑ
 
Αν αθροίσετε “λουλούδια” του ελεγκτικού μηχανισμού που έχουν μέρος της ευθύνης για τo πως φτάσαμε έως εδώ, αν προσθέσετε “συνδικαλιστές” που τους απέβαλε ο χώρος των οικονομολόγων και του επαγγέλματος λόγο της αδιαφανούς δράσης τους, αν συνυπολογίσετε “εκπροσώπους” που αλλά έλεγαν χθες και άλλα πράττουν σήμερα, ευελπιστώντας ότι μέσα από το ΟΕΕ θα γίνουν και εθνοπατέρες βουλευτές, τι ματαιοδοξία και αυτή, τότε: το άθροισμα σε οδηγεί σε πλειοψηφικό ρεύμα. Αυτό μπορεί να το ονομάζουν οι ανερμάτιστοι, προοδευτικό  και  αριστερό αλλά δεν είναι, ούτε αντιπροσωπεύει τίποτα απ’ αυτές τις έννοιες και στάσεις ζωής.
 
Π.Ο.ΦΕ.Ε.  Υποκατάστημα της κυβέρνησης και πάνω από όλα της κάθε κυβέρνησης
 
Οι συνάδελφοι που είναι πάντα έτοιμοι για τις “μεγάλες” αλλαγές στον τόπο.
 
Αυτοί είδαν πρώτοι και υποστήριξαν ένθερμα και με ζήλο την αναγκαιότητα των ΕΛΠ (Εγχειριδίων Λογιστικής Πολυεθνικών) που τόσο βοήθησαν την ανάπτυξη του κλάδου και του τόπου – έτσι τουλάχιστον μας έλεγαν. Αυτοί ήδη ανέλαβαν εργολαβία την υπόθεση των ηλεκτρονικών βιβλίων – άγαλμα, θα τους κάνουν οι εταίρες πληροφορικής, (μικρότερο βέβαια από αυτό της πολιτικής ηγεσίας της ΑΑΔΕ). Αυτοί τόλμησαν να μην κατέβουν στις εκλογές αυτόνομα και κατέβηκαν με την ΔΗΚΙΟ πριν κάποια χρόνια. Τώρα γιατί συνεχίζουν να εργάζονται στο υποκατάστημα (ΠΟΦΕΕ) και δεν πάνε στον κεντρικό κατάστημα τους (ΔΗΚΙΟ) όπως το έχουν ξανακάνει ένας θεός ξέρει.
 
Όμως το σπίτι μας, εμείς το φτιάχνουμε, και εμείς του δίνουμε την αξία που μας πρέπει.
 
Επιλέγουμε συναδέλφους που ζουν από την εργασία τους και δρουν με γνώμονα την προάσπιση του επαγγέλματος και την θέση που αρμόζει στο ΟΕΕ στην κοινωνία.   
 
Για το Ο.Ε.Ε. που δεν θα ντρεπόμαστε.
 
Για το Ο.Ε.Ε. που έχουμε ανάγκη εμείς και η κοινωνία.
 
Για το Ο.Ε.Ε. που μας αξίζει.
 
Συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε ενεργά  την Α.ΚΙ.Ο.Ε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!