Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Εθνική Τράπεζα Ανάλυση Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2020

Δημοσιεύτηκε από την Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας Ανάλυση του Κρατικού Προυπολογισμού για το 2020.

O Κρατικός Προϋπολογισμός επιχειρεί να αξιοποιήσει την επιτυχημένη δημοσιονομική πορεία του 2019 και να ενισχύσει την αναπτυξιακή του στόχευση και αποτελεσματικότητα.

Σύμφωνα με την ανάλυση, το μείγμα της δημοσιονομικής πολιτικής εμπλουτίζεται με μέτρα ενίσχυσης του επιχειρηματικού τομέα και της αγοράς ακινήτων, τα οποία θεωρείται ότι ασκούν σημαντική θετική επίδραση στο ρυθμό οικονομικής μεγέθυνσης.

Παράλληλα, ο Προϋπολογισμός, ενσωματώνει νέες ελαφρύνσεις για τα νοικοκυριά, καθώς και στοχευμένα μέτρα κοινωνικής στήριξης (ειδικά για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος).

Η συνδυαστική επίδραση στην αύξηση του ΑΕΠ από τα μέτρα του Προϋπολογισμού για το 2020 και μια ομαλή υλοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων («ΠΔΕ»), εκτιμάται ότι θα
προσεγγίσει τη μία ποσοστιαία μονάδα, εφόσον δεν υπάρξει επιδείνωση του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Δείτε αναλυτικά την Ανάλυση του Κρατικού Προυπολογισμού για το 2020 εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!